WISCO POWER

Wisco Power го стабилизира и корегира вискозитетот и отпорот до константен притисок на маслото. Го олеснува стартот и го штити моторот од механички оштетувања. Се меша со сите минерални и синтетички моторни масла.

Дозирање: едно пакување (300 ml) на 5-7 литри топло моторно масло.