MINOL LISMAS-2

Повеќенаменска литиумска маст со додаток на адитиви кои ги подобруваат високите притисоци. Се користи за подмачкување на тркалачки и клизни лежаеви во индустријата во интервал од -30 до +110 степени целзиусови.

Спецификации:

NLG2 ISO L-XCCEB MKS B.H3.634