MINOL EXTRA D 20W-50

Високо квалитетно моторно масло за дизел мотори. Кое го заштитува моторот од абење и го продолжува неговиот век, спречува создавање на талог во моторот.

Спецификации:

  • API CG – 4 / CF – 4 / SL / SJ