TURBO DIESEL 20W-50

Високо квалитетно моторно масло за бензински и дизел мотори кое го заштитува моторот од абење и го продолжува неговиот век. Спречува создавање на талог.

Спецификации:

  • MIL-L-2104E
  • MIL-L-46152E
  • CCMC PD-2/D-4/G-4
  • MACK EO-K/2
  • MAN 270/271
  • MB 227.0/227.1