GLX LPG SAE-15W40

Мулти-градно масло со високи перформанси, формулирано за ТНГ мотори. Спречува прекумерено загревање кај ТНГ моторите. Го заштитува моторот од абење и корозија и спречува создавање на талог.

Спецификации:

  • API SG/CD
  • CCMC G4/PD2