ATF DEXRON II

Универзално масло за автоматска трансмисија. Може да се применува кај сите автоматски преносници за кои се пропишува ниво на квалитет GM DEXRON II D.

Спецификации:

  • GM DEXRON II D
  • ALLISON C-4
  • ZF TE ML 09/11/14
  • MB 236.7
  • MAN 339 Type Z1/V1
  • Ford M2C 138 CJ 166 H
  • VOITH 55.6335