2T SYNTHETIC

Масло за двотактни мотори со синтетички компоненти, високи перформанси и намалена емисија на издувни гасови.

SPEC:

  • JASO M 345 FD
  • ISO-L-EGD
  • TISI
  • Aprilia DFI
  • API TC
  • Husqvarna 346
  • Husqvarna 372
  • STIHL