REXO DIESEL SAE 15W40

Мулти-градно моторно масло погдно за употреба во дизел мотори за сите четири сезони. Произведено за дизел мотори со и без турбо полнач. Квалитетните адитиви го штитат моторот од корозија така што ги неутрализираат киселините од издувните гасови.

Спецификации:

  • API CD/CDII
  • CCMC D4/PD2
  • MIL-L–2104D, MB-227.1