GT 15W-40

Minol GT 15W – 40 е врвно универзално моторно масло поризведено од високо рафинирани базни масла и адитиви, наменето за сите видови на мотори вградени во комерцијални возила (товарни камиони, автобуси, градежна и земјоделска механизација). Ја намалува потрошувачката на гориво, го штити моторот од абење и го продолжува неговиот век.

API SF/CD